Sunday, February 6, 2011

Rabbit Hutches Cape Town

THREAD IN CRUST




preparation classically Sunday ... at least in my part sincerely and is also unusual as a geographical area as the setting of culinary signed! !
Tant'è comunque....ubi maior minor cessat...e non sia mai detto che non soddisfi un desiderio gastronomico del mio "capitano" preferito.....
e così eccomi a preparare questa proposta anzi...richiesta e cioè il filetto in crosta di sfoglia con funghi champignon......

ingredienti

1 filetto in unico pezzo del peso di kg.1 circa
600 gr. di funghi champignon
50 gr. di olio
1 spicchio d'aglio intero
prezzemolo tritato
1 pezzetto di carota
1 piccolo gambo di sedano
sale
pepe
 e
naturalmente
1 rotolo di pasta sfoglia
1 uovo per spennellare



in una padella ho messo  a scaldare 2 cucchiai di olio e una volta caldo ho sigillato il pezzo di carne da tutte le parti compresi i laterali.
L'ho sistemato a raffreddare su una griglia sotto la quale ho posizionato un piatto per raccogliere eventuali umori rilasciati dalla carne.






Una When cool the piece of thread I rubbed with salt (I pink) and black pepper




While the meat cools, I sliced \u200b\u200bthe mushrooms and stir-fried with the remaining oil and salt, whole garlic, a piece of carrot and a stalk of celery cooked .... once I sprinkled with chopped parsley and cooled by removing garlic celery and carrot.



I have spread the sgoglia roll of dough and brush the edges with beaten egg with 1 tablespoon water



I positioned at the center of the mushroom broth drained from any






I placed the meat on mushrooms




tightly rolled puff pastry over the meat seal edges.
Place the roll in baking dish covered da carta forno e spennellato tutto l'involucro con l'uovo.
bucherellano prima la sfoglia con rebbi di forchetta
.
Quindi ho creato due "camini" per il vapore aiutandomi a tenerli aperti con 2 rotolini di carta da forno











Ho tenuto in forno a 200° per 30 minuti...a me piace la carne rosa all'interno. If you prefer very
cooked in the oven for 40 minutes.
I follow this rule: in the oven for 20 minutes every 1 / 2 kilo of meat or fish to cook + or - 10 minutes at the discretion of taste.







I served with sautéed mushrooms, baked potato and fennel gratin.

Single course of course!



0 comments:

Post a Comment